Menukaart hieronder is ter illustratie. Voor 2024 zullen sommige items hetzelfde blijven maar er zullen ook nieuwe smaken komen!

Pizza’s

Margherita – Klassieke pizza met kaas & tomatensaus 

Pesto – Verse huisgemaakte pesto, lekker bij de margherita of de FRIJ!

Pizza fan de Moanne – Gegrilde paprika, ingelegde ui, hazelnoot & harissamayo  | optioneel met Friese geitenkaas (Molkerei) 

Pizza FRIJ – Fries Roodbonte rookvlees (bio), rucola & pijnboompitten 

Pizza Praam – Geroosterde courgette & aubergine in unieke huismarinade

Pizza Kempenaer –Salami (bio) met kalamata olijven & kastanjechampignons 

Dranken

Alcoholvrij

Bionade Citroen-Bergamot (biologisch), 330ml  

Bionade Vlierbessen (biologisch), 330ml

Bionade Gember-Sinaasappel (biologisch), 330ml 

Bieren

Fortuna Vlieland – Stortemelk Wit – Stortemelk Wit is een vol en kruidig ongefilterd tarwebier van hoge gisting. Heerlijk verfrissend, zomers bier. Lekker bij alle pizza’s maar in het bijzonder bij Margherita, Praam & Fan de Moanne. (330ml, 5,5%)

Fortuna Vlieland – Island Pale Ale – Island Ale is een goed toegankelijke pale ale. Ongefilterd, bovengistend, lekker hoppig. Lekker bij alle pizza’s maar in het bijzonder bij Kempenaer en FRIJ. (330ml, 5%) 

Wijnen

Neleman – Viognier Verdil (biologisch) – Fris, rond en zacht van smaak, met tonen van exotisch fruit. Een spannende witte wijn door de unieke combinatie van de twee druivenrassen viognier en verdil. Perfect bij alle pizza’s maar in het bijzonder bij Praam en Fan de Moanne. (0,75L, 12%, 2020) 

Neleman – Garnacha Monastrell (biologisch) – Frisse en fruitige rosé. Licht van kleur, vol van smaak (tonen van rood fruit). De Garnacha en Monastrell druiven worden ‘s nachts geoogst zodat de aroma’s extra goed behouden blijven. Dat ruik en proef je! Perfect bij alle pizza’s maar in het bijzonder bij Margherita, Praam en Fan de Moanne. (0.75L, 12%, 2020) 

Neleman – Nucli Tinto (biologisch) – Pittig, fruitig en fris aroma van rood fruit en een tikje eiken. Een blend van tempranillo en bobal druiven. De smaak is sappig, vol en aromatisch met lichte en zachte tannines in de afdronk. Perfect bij alle pizza’s maar in het bijzonder bij Margherita, Kempenaer en FRIJ. (0,75L, 13,5%, 2020) 

Neleman – Cava Brut (biologisch) – De smaak is fris en rond met voldoende mineraliteit en tonen van perzik en appel. Deze Cava Brut is een blend van chardonnay en macabeo druiven en gemaakt op traditionele wijze. Maakt van elk moment een nog groter feestje. Perfect bij alle pizza’s maar in het bijzonder bij Margherita, Praam & FRIJ. (0,75L, 11,5%)