Friesland heeft talloze plekken waar je lekkere dingen kunt vinden, daar maken wij dan ook gretig gebruik van. Dat is mooi, want het levert niet alleen lekkere pizza’s maar helpt ook de lokale economie groeien en houdt de CO2 afdruk laag. Lekker voor ons, goed voor het milieu. 

Fries Roodbonte koe –  Slager Menno Hoekstra maakt, speciaal voor ons, de lekkerste biologische rookvlees van de koeien van Fries Roodbont IJlst. Dit oer Friese koeienras is 100% grasgevoerd. Met liefde verzorgd staat het vlees garant voor een heerlijke smaakbeleving. 

Eerlijk Vlees van de KempenaerSlager Spijkerman in Akkrum maakt onze salami van diervriendelijk gefokte varkens van de Kempenaer in Echtenerbrug. Zij een fijn leven, wij de lekkerste salami.

GroentenOnze duurzame groenten komen uit de streek via Boer en Chef of als mogelijk ook uit onze eigen moestuin. 

KaasNylander levert aan ons biologische jong belegen kaas van hun Jersey koeien. Ook dit is een bijzonder koeienras, dat bekend staat om het verhoogde proteïne in hun zuivel. Dat zorgt voor meer smaak in de kaas!

Bier – Fortuna Vlielandbieren worden gemaakt met ruw duinwater. Smaakmakers komen van het eiland en worden met de hand geoogst. Het brouwen doen ze grotendeels met energie van de zon. Tijdens de rijping klinkt muziek, bij voorkeur live. En geloof het of niet: dat proef je.